Diputació i Consell Escolar, aliats contra el masclisme en l'entorn juvenil

Ambdues institucions treballaran conjuntament en una programació d’activitats que tindran com a referència el 8M i el 25N

Diputació i Consell Escolar, aliats contra el masclisme en l'entorn juvenil
11/11/2019 -

La Diputació de Castelló i el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana uniran sinergies per a detectar, fer visible i combatre des de les aules les desigualtats de gènere i els micromasclismes en entorns juvenils. Serà, segons han acordat la vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, i la presidenta de l’associació, Encarna Cuenca, a través d’activitats que s’aniran perfilant en els pròxims mesos. Com ha confirmat Puerta, les accions s’estendran al llarg de l’any, tot i que faran especial atenció a dues dates assenyalades, com són el 8M o el 25N.

“En temes d’igualtat és important que tant associacions com la societat civil anem de la mà per conscienciar i fer pedagogia de que, en matèria d’igualtat, hi ha molt per fer i que el món només serà just si el fem igualitari”. En el cas del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana, ja són cinc anys treballant per a combatre el masclisme i els micromasclismes amb els més joves des de la campanya ‘Erre que erre que erre’.

Cal destacar que la Diputació de Castelló està donant grans passos en aquesta matèria amb l’elaboració del primer pla d’igualtat de la casa, que serà una realitat en 2020 “després de 12 anys al calaix” per part dels dirigents populars. Així mateix, el 25 de novembre, coincidint amb la commemoració mundial del dia contra la violència de gènere tindrà lloc a la seu de la Diputació Provincial l’entrega dels premis del concurs de redacció per la igualtat per a joves de 14 a 18 anys ‘Rocío, siempre en el corazón, no más violència de género’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari