Sanitat llança un missatge als i les joves: “Si la lías, nos la lías a todos”

Nyno Vargas posa la veu i imatge de l’última campanya de conscienciació de la Conselleria de Sanitat instant a complir les normes sanitàries

Sanitat llança un missatge als i les joves: “Si la lías, nos la lías a todos”

“Si la lías, nos la lías. Sigues prudent per tu, per tots”. És el missatge de l’última campanya que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha llançat per a conscienciar als i les joves sobre la importància de complir amb les normes de les autoritats sanitàries per a frenar la pandèmia del coronavirus en la Comunitat Valenciana.

“Ara que arriba el bon temps i eixiu a passejar, a fer esport o a trobar-vos amb amics i segurament aneu a la platja, vull que recordeu que el virus segueix ací, que està amb nosaltres”, ha assenyalat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que ha insistit en la necessitat de posar-se la mascareta quan no puga mantenir-se la distància d’un metre i mig, la higiene de mans i el compliment de totes les normes. “No sols per tu i per la teua salut, sinó per la de la resta, perquè quan torneu a casa estaran els teus avis, els teus germans… i també cal protegir-los a ells”, ha instat.

L’encarregat de posar veu i imatge a aquesta campanya és el cantant valencià Nyno Vargas, que a través del rap i amb un llenguatge pròxim per a joves, apel·la a la prudència i adverteix: “Si l’emboliques, ens l’emboliques a tots”. Davant els contagis que continuen produint-se en la Comunitat Valenciana i el passe a la “nova normalitat” i les noves llibertats que suposa, el raper recorda que és fonamental portar sempre la mascareta, utilitzar gel i mantenir distàncies de seguretat d’almenys un metre i mig perquè el virus encara continua actiu.

Barceló ha recordat que “totes i tots podem i hem d’assumir la nostra responsabilitat per a evitar contagiar a persones pròximes, més vulnerables, que, en cas de contagi, poden fins i tot arribar a perdre la vida”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari