Colles, gaiates i ens festers se sumen a la campanya 'No és No' per unes festes sense agressions masclistes

Colles, gaiates i ens festers se sumen a la campanya 'No és No' per unes festes sense agressions masclistes
21/03/2019 -

Colles, gaiates i ens festers de Castelló de la Plana se sumen a la campanya ‘No és No’ per unes festes sense agressions masclistes. Igual que l’any passat, la Regidoria d’Igualtat i el Servei d’Igualtat d’Oportunitats, facilitaran material que simbolitza la lluita contra les agressions masclistes, especialment en festes.

Aquesta iniciativa s’escamparà per tota la ciutat gràcies a la col·laboració de les gaiates, les colles i les entitats festeres, avança l’Ajuntament de Castelló en un comunicat.

Els carrers de Castelló s’ompliran, durant les festes de la Magdalena, amb 1.500 pòsters, 30.000 adhesius i 2.000 xapes que es faran arribar a les entitats festeres i col·lectius. Entre ells han volgut participar la Gestora de Gaiates, la Federació de Colles, els Cavallers de la Conquesta, Moros d’Alqueria, Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, Colla Bacallà i la Colla del Rei Barbut.

La capital de la Plana també lluirà el color morat durant les Festes de la Magdalena, amb una sèrie de lones amb l’eslògan de la campanya, ‘No és No’, que lluiran en la façana de l’Ajuntament, en el recinte de festes, en la Federació de Colles, en la zona de la Mascletà, al carrer Benicarló, en la Colla Bacallà i en la Gaiata 8 Portal de l’Om.

Quant a les iniciatives amb perspectiva de gènere que es realitzaran durant la setmana de Magdalena també cal destacar l’activació d’una prova pilot en les tres línies nocturnes que funcionaran durant les festes i en la línia del bus del Grau per Germans Bou.

Es tracta de dotar als autobusos nocturns de la possibilitat de fer parades a demanda –només de baixada– a partir de les 22 hores, de manera que les dones, soles o acompanyades d’una altra dona, podran sol·licitar baixar fora de les parades oficials en el punt més pròxim a la seua destinació dins del recorregut de la línia d’autobús.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari