Castelló promou la campanya Tasta Castelló de suport al producte de proximitat i agroecològic en les Jornades Alternatives

Transició Ecològica i Habitatge reparteixen cistelles a domicili entre els participants amb productes de l’entorn

Castelló promou la campanya Tasta Castelló de suport al producte de proximitat i agroecològic en les Jornades Alternatives
16/11/2020 -

Les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge de l’Ajuntament de Castelló han impulsat dins de les Jornades Construint i Alimentant Alternatives la campanya Tasta Castelló, destinada a la promoció del producte local, ecològic i de proximitat. Han repartit a domicili entre participants a les jornades una cistella amb verdura de la Marjaleria, vedella del Prat de Cabanes i cervessa de Castelló.

“Tenim l’objectiu en aquesta legislatura d’impulsar el Pla de Reactivació Agrària i recuperar hortes abandonades del cinturó periurbà a través de la figura del Parc Agrari; amb mesures que incentiven la producció agroecològica, la conservació del territori i canals curts de comercialització. En les Jornades Construint i Alimentant Alternatives hem comptat amb les experiències dels parcs agraris del Baix Llobregat i Fuenlabrada i hem entregat, a més, una cistella amb productes de la terra per a fer costat als nostres productors i al comerç de proximitat i agroecològic”, explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La campanya Tasta Castelló està vinculada a la conferència de les Jornades Construint i Alimentant Alternatives de producció i comercialització local en entorns periurbans celebrada la setmana passada, amb la finalitat “de donar a conéixer la figura del Parc Agrari i la importància de la sobirania alimentària i el seu impacte en l’economia local”. La cistella està formada per diferents ingredients de productes de la zona per a realitzar una recepta.

Construint i Alimentant Alternatives finalitza aquest dimarts amb una conferència sobre rehabilitació sostenible a càrrec de José Manuel López (Ecoperspectivas) i Eva Raga (Fent Estudi Coop.). El diumenge, el Teatre del Raval va acollir “Ingovernables”, un espectacle reivindicatiu de defensa de l’habitatge i el territori enfront de les pràctiques especulatives a càrrec de AtiroHecho.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari