La carrera CSP de la Penyagolosa Trails partirà divendres que ve des de la plaça Les Aules per segon any consecutiu

El Palau Provincial serà testimoni a les 0.00 hores de l’inici de la cita esportiva més emblemàtica de #CSEscenarioDeportivo

La carrera CSP de la Penyagolosa Trails partirà divendres que ve des de la plaça Les Aules per segon any consecutiu
08/04/2019 -

Per segon any consecutiu, la carrera CSP de la Penyagolosa Trails partirà divendres que ve des de la cèntrica plaça de les Aules on se situa el Palau Provincial de la Diputació. Serà a les 0.00 hores quan es done inici a la cita esportiva més emblemàtica del programa de la Diputació ‘Castelló Escenari Esportiu’.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha assegurat que “l’any passat van ser desenes de persones les que es van congregar en aquest punt d’eixida com una autèntica festa de l’esport, fent vibrar als corredors que es congregaven per a enfrontar-se a tan dura prova. Estem convençuts que enguany podrem repetir aqueixa imatge, i animem a tots els castellonencs al fet que participen, sumant-se a les moltes emocions que es viuen en el transcurs de la Penyagolosa Trails en el millor escenari esportiu que és la nostra terra”.

I és que ja l’any passat van ser centenars de persones de totes les edats les que es van citar abans de mitjanit en diferents punts del recorregut urbà de la ciutat de Castelló. Un públic molt nombrós que va fer de l’eixida de 2018 una cosa molt especial per a tots els participants en aquesta carrera.

Més de 2000 esportistes en #CSEscenarioDeportivo

La eixida de la CSP divendres que ve serà l’inici d’un complet programa esportiu que portarà a més de 2000 esportistes a recórrer les muntanyes de la província de Castelló fins a Sant Joan de Penyagolosa.

Cal assenyalar que la limitació de 2.100 places per a les carreres (1500 per a la MiM i 600 per a la CSP) es deu a qüestions mediambientals de respecte i cura al Parc Natural del Penyagolosa. Precisament la cura de l’entorn és una cosa intrínseca al plantejament d’aquesta competició, especialment acurada amb el patrimoni natural de la zona tant en el traçat de la prova, la distribució d’avituallament, com en el reciclatge de residus i neteja, etcètera.

Més reconeixement i prestigi internacional

En aquest sentit, cal recordar que Penyagolosa Trails HG ha ascendit de nivell en el prestigiós circuit internacional Ultra-Trails World Tour, situant-se en l’escaló PRO. Això suposa situar-se entre les millores carreres del món i un major repartiment de punts per als guanyadors, la qual cosa és un gran al·licient per a atraure corredors internacionals.A més, Penyagolosa Trails HG tornarà a ser carrera puntuable de UTMB i a formar part de la Spain Ultra Cup.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari