Cartell taurí Fira de la Magdalena de Castelló 2022

En total hi haurà cinc corregudes, un festeig de rellons i dues novillades sense picadors

Cartell taurí Fira de la Magdalena de Castelló 2022
08/02/2022 -

Les festes de la Magdalena de Castelló tornen enguany, encara que sense concerts, mesons ni carpes per a evitar aglomeracions a causa de la pandèmia de la COVID-19. Una Magdalena reinventada més esperada que mai que, malgrat no tindre una programació oficial confirmada per part del consistori, sí que compta amb el cartell de bous de la Magdalena de Castelló 2022.

Segons ha confirmat l’empresa que gestiona la Plaça de Bous de Castelló, Funtausa, i el seu gerent, Alberto Ramírez, els bous de la Fira de la Magdalena retran homenatge a l’artista Ripollés, en el seu 90 aniversari i com a ambaixador de la tauromàquia. En total hi haurà cinc corregudes, un festeig de rellons i dos novillades sense picadors, amb el patrocini de la Diputació de Castelló.

Cartell Fira de la Magdalena de Castelló 2022

“És una fira molt completa, per a tots els gustos, amb el denominador comú de la categoria. La fira no desmereix per a res d’una de primera categoria, fins i tot hi ha cartells que potser no tornen a repetir-se al llarg de la temporada com pot ser el mà a mà amb Victorins”, ha assenyalat Ramírez. Així, aquest és el cartell amb tots els festejos taurins de la Magdalena, que començaran a les 17.00 hores de la vesprada.

  • 20 de març: Bous de Victorino Martín per a Miguel Ángel Perera i Emilio de Justo, mà a mà.
  • 21 de març: Bous d’Adolfo Martín. Sergio Galán, Diego Ventura i Guillermo Hermoso de Mendoza.
  • 22 de març: Novillada sense picadors. Vedells de Germanes Angoso Clavijo per a Joan Marín (València), El Ceci (Castelló), Daniel Medina (Salamanca), Manuel Román (Segòvia), Cristian González (Ciudad Real), Juanvi Sanchís (Castelló).
  • 23 de març: Novillada sense picadors. Vedells de Polo Sáiz per a Manuel cavaller (Albacete), Aaron Rull (Castelló), Jarocho (Salamanca), Lenny Martin (Beziers), Javier Aparicio (Castelló), Lucca Spagna (Arles).
  • 24 de març: Bous de García Jiménez i Olga Jiménez per al Fandi, Daniel Luque i Ginés Marín.
  • 25 de març: Bous de Juan Pedro Domecq per a Morante, Emilio de Just i Pablo Aguado.
  • 26 de març: Bous de Domingo Hernández per al Juli, Roca Rey i Tomás Rufo.
  • 27 de març: Bous de Jandilla per a Morante, Manzanares i Juan Ortega.


D’altra banda, l’abonat a la Fira de la Magdalena que vulga adquirir a compte les seues mateixes entrades per a les dues corregudes de juny, vaig poder fer-ho des del començament de la renovació d’abonaments i tindrà de termini fins al dia 27 de març, aprofitant-se del mateix descompte del 10%. L’abonat que no les traga, no perdrà el seu abonament per a la Fira de la Magdalena de 2023.

Les dates per a abonaments i venda d’entrades són:

Abonaments. Renovació i venda: Del dilluns 7 al dissabte 26 de febrer.

Venda d’entrades soltes: A partir del dilluns 28 de febrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari