El cartell de bous de la Magdalena 2020 oferirà una correguda goyesca

Del 13 al 22 de març, la plaça de bous acollirà corregudes de bous i rellons, novillades, una desencaixonada i un espectacle taurí

El cartell de bous de la Magdalena 2020 oferirà una correguda goyesca
19/02/2020 -

El 75 aniversari de les festes en honor a la Verge del Lledó no sols porta festa, pólvora i gaiates. Castelló també es prepara per al cartell de bous de la Magdalena 2020, que reunirà en la Plaça de Bous a mestres del toreig de la talla de Morante, El Fandi, El Juli o Cayetano amb diverses novetats.

Segons ha anunciat l’ajuntament, aquestes festes de la Magdalena 2020 hi haurà bous des del primer diumenge de festa fins a l’últim i el seu cartell inclourà cinc corregudes, un festeig de rellons, dos novillades sense picadors i, amb motiu de l’efemèride, es recuperarà la desencaixonada i un espectacle de toreig còmic. Així mateix, la correguda del 20 de març serà goyesca.

Cartell Magdalena 2020 bous

  • Divendres 13: desencaixonada dels bous de la Magdalena 2020 amb bous d’Adolfo Martín i Garcigrande (per a retallades), a les 22 hores.
  • Diumenge 15: a les 17 hores, Paco Ramos, Daniel Luque i Román, amb bous de la ramaderia Adolfo Martín.
  • Dilluns 16: a les 17 hores, correguda de rellons de Fermín Bohórquez amb Sergio Galán, Diego Ventura i Lea Vicens.
  • Dimarts 17: a les 17 hores, novillades sense picadors amb Víctor Acebo (Almeria), Jorge Rivera (Castelló), Rubén Núñez, El Ceci (Castelló), Eloy Sánchez (València) i Manuel Caballero (Albacete).
  • Dimecres 18: a les 17 hores, novillades sense picadors amb Rafael León (Màlaga), Marcos Andreu (Castelló), Juan Marín (València), Carla Otero (Guadalajara), Mario Navas (Salamanca) i Nek Romero (València).
  • Dijous 19: a les 17 hores, correguda de bous amb Castella, Perera i Emilio de Justo. Les ramaderies són les de García Jiménez i Olga Jiménez.
  • Divendres 20: a les 17 hores, correguda goyesca amb bous de Garcigrande i Hernández per a homenatjar el 75 aniversari de la Magdalena amb El Juli, Manzanares i Paco Ureña.
  • Dissabte 21: A les 11 hores, se celebrarà un espectacle còmic taurí. Morante, El Fandi i Roca Rey torejaran amb bous de Victoriano del Río i Toros de Cortés a les 17 hores.
  • Diumenge 22: a les 17 hores, correguda de bous de Ponce, Cayetano i Pablo Aguado, amb la ramaderia de Juan Pedro Domecq.

Entrades Bous Magdalena 2020

Tal com ha indicat Funtausa, empresa que gestiona la Plaça de Bous de Castelló, la venda d’entrades dels bous de la Magdalena començarà el 2 de març, mentre que la venda d’abonaments ja està disponible.

A més, amb l’objectiu d’acostar a la gent jove als actes taurins, els joves de fins a 14 anys podran entrar gratis acompanyats per un adult a la correguda del diumenge 15, el festeig de rellons del dilluns 16 i a les dues novillades sense cavalls. Es manté l’Abonament Jove de 120 euros per a persones de fins a 25 anys i a tots els abonats se’ls regalarà una entrada per a una novillada i una de xiquet per al toreig còmic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari