Casado trasllada un acte a Castelló davant una protesta feminista que l'acusa de "masclista" i ser "el patriarcat"

El líder del PP diu que “està molt bé reivindicar” però les dones necessiten una ocupació per a tindre autonomia i “donar cop de porta al maltractador”

E.P

Casado trasllada un acte a Castelló davant una protesta feminista que l'acusa de "masclista" i ser "el patriarcat"
08/03/2019 -

El PP ha traslladat a l’interior d’una guarderia de Castelló un acte d’atenció a mitjans que el president del partit, Pablo Casado, inicialment anava a realitzar fora del recinte a causa de la protesta protagonitzada per unes 200 dones que s’han concentrat en el lloc i han corejat consignes com ‘Pablo Casado és el patriarcat’ o ‘Casado masclista, estàs en la nostra llista’. Així mateix, portaven una pancarta amb el lema ‘Casado jo t’hauria avortat’.

El líder del PP havia programat en la seua agenda celebrar el Dia de la Dona en la Comunitat Valenciana amb aquest acte a Castelló, en el qual havia previst una visita a l’escola infantil Fabulinos i una compareixença davant els mitjans prèvia en l’exterior del centre. No obstant això, davant la presència del grup d’unes 200 dones joves s’ha decidit traslladar les declaracions a l’interior de les instal·lacions.

Preguntat sobre les causes per les quals creu que les manifestants li han cridat, Casado ha assenyalat que “estem en un país lliure i tenen tot el dret a fer-lo”. “Jo crec que uns acaben cridant a polítics i hi ha polítics que intentem legislar en benefici dels quals ens criden també, i aqueixa és la labor de la política amb majúscula”, ha afegit.

Sobre aquest tema, ha recordat que sempre ha dit que vol ser el president del Govern de tots els espanyols. “Dels quals em voten i no em voten, dels quals em criden, dels quals em lloen, dels socialistes, dels populars i fins als independentistes perquè al final el projecte d’Espanya de futur ha de ser una Espanya que mire cap avant”, ha asseverat

“MIRAR Al FUTUR”

“Sóc conscient que els últims mesos han sigut una oposició molt dura, necessària pel que estava passant sobretot a Catalunya i amb l’economia, però ara hem de mirar al futur i parlar en positiu perquè hem de projectar un nou projecte per a Espanya”, ha destacat el líder nacional del PP.

Casado s’ha referit a l’ocupació femenina, i ha subratllat que les dones que estaven manifestant-se a la porta “són dones joves a les quals els interessarà saber que des que governa el PP –ha dit– estem en rècord històric d’afiliades a la Seguretat Social, 8,7 milions, o que el PP va crear quan va governar en 1996 tres vegades més ocupació femenina que en totes les legislatures anteriors de l’esquerra, o que en les passades dues legislatures hem recuperat tota l’ocupació femenina que s’havia destruït en la recessió”.

Per tant –ha defensat– “la diferència és que quan governa el PP set de cada deu ocupacions femenins que es creen a la UE s’han creat a Espanya i quan ha governat el PSOE dos de cada tres ocupacions femenins que s’han destruït han sigut ací”.

Finalment, ha recordat que des que Pedro Sánchez està al capdavant de l’Executiu hi ha 60.000 dones menys treballant a Espanya. Per tant –ha apuntat– “està molt bé reivindicar, eixir al carrer, portar pancartes, però les dones necessiten tindre una ocupació, perquè és la millor autonomia per a donar una portada al maltractador o al cap que et discrimina i, per descomptat, a continuació, anar al jutjat a denunciar-lo”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari