Castelló destinarà més de 130.000 euros a plans de prevenció de drogodependències

Castelló destinarà més de 130.000 euros a plans de prevenció de drogodependències
14/05/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat les bases de la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades al foment de projectes que realitzen en aquest municipi les associacions i entitats sense ànim de lucre amb centres o serveis autoritzats pel Govern Valencià, en matèria de reinserció i prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius, durant l’exercici 2021, que comportarà una aportació municipal màxima de 131.000 euros.

Aquestes subvencions estan emmarcades en el Pla Municipal de Drogodependències i Altres Trastorns Addictius que desenvolupa la Regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància. “El Pla Municipal, que recentment prorroguem a aquest any 2021, ens facilita un instrument i eines per a coordinar i executar polítiques més eficaces de prevenció i integració social en matèria de drogodependències o altres addiccions, especialment quant a actuacions de prevenció”, ha explicat la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera.

En aquest sentit, s’ha aprovat una nova convocatòria per a destinar fins a 131.000 euros en ajudes per al foment de projectes que realitzen associacions i entitats sense ànim de lucre de Castelló per a la reinserció de persones que presenten problemes de drogodependències i altres trastorns addictius. Una convocatòria que persegueix impulsar aquelles accions que afavorisquen la prevenció i que fomenten la reinserció social i la integració.

L’import de la subvenció podrà ser com a màxim l’equivalent en la seua quantia al cost econòmic total del projecte objecte de subvenció. El termini d’execució del projecte haurà d’estar comprés entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari