Castelló aborda la necessitat de reciclar mobles i electrodomèstics en el Dia Mundial de l'Educació Ambiental

Castelló aborda la necessitat de reciclar mobles i electrodomèstics en el Dia Mundial de l'Educació Ambiental
26/01/2022 -

L’equip d’Educació Ambiental de l’Ajuntament de Castelló ha desenvolupat una performance sobre mobles i electrodomèstics abandonats als carrers de la ciutat amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, que es commemora hui 26 de gener. L’exposició ha abordat la necessitat de reciclar correctament els voluminosos per una ciutat més amable i sostenible. En dades, Castelló va recollir el 2021 més de 1.600 tones de voluminosos.

El regidor de Reciclatge a la ciutat, Ignasi Garcia, ha visitat l’exposició ubicada a la plaça Hort dels Corders al llarg del dia d’avui on ha assenyalat que “un dels principals reptes que tenim en la gestió dels residus són els voluminosos, perquè els seus complements gestionats correctament entren en l’economia circular i es reutilitzen. En canvi, si es gestionen de forma incorrecta acaben provocant molèsties al veïnat”.

L’Ajuntament de Castelló ha multiplicat per quatre els ecoparcs mòbils en els darrers anys i compta amb un ecoparc fixe (Quadra Tercera, 5, 12004). A més, el consistori també ofereix el telèfon gratuït de recollida de voluminosos al 926 216 134, així com per al servei de recollida restes de poda a través del 010.

De fet, l’edil Garcia ha insistit que “si volem seguir sent una ciutat neta, que ens abrace i on paga la pena viure és important que ens responsabilitzem dels nostres residus, i utilitzem els mitjans i mecanismes que ofereix l’Ajuntament per cuidar el medi ambient”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari