Castelló aborda amb Salut Pública la recuperació de la Cavalcada de Reis amb mesures anticovid

L’Ajuntament treballa en un nou recorregut, més llarg i que discórrega per carrers més amples, i mantindrà la caravana de cotxes

Castelló aborda amb Salut Pública la recuperació de la Cavalcada de Reis amb mesures anticovid
14/11/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Festes, està treballant en l’organització de la visita dels Reis Mags a la ciutat amb les màximes garanties de seguretat davant la covid-19 i de la mà de Salut Pública. El regidor de Festes, Omar Braina, s’ha reunit amb el director de Salut Pública a Castelló, Carles Escrig, per a abordar el format de l’arribada i la visita dels Reis Mags que, en principi i sempre estant condicionada a l’evolució de la pandèmia, recuperarà la cavalcada que l’any passat no es va poder celebrar per les restriccions sanitàries, amb un nou recorregut, més llarg que l’habitual, i que discórrega per carrers i avingudes més amples.

Aquesta cavalcada, que tindrà lloc com és tradicional el dia 5 de gener a la vesprada, posarà el punt i final a la jornada que començarà al matí amb el desembarcament de Melcior, Gaspar i Baltasar en el port. A més, està previst que es torne a organitzar una caravana real similar a la que es va desenvolupar l’any passat, que portarà als Reis Mags a recórrer en vehicles els barris de la ciutat en les hores prèvies a la cavalcada.

“Estem treballant en l’organització d’una cavalcada segura, que garantisca el compliment de les mesures de prevenció i de protecció davant la covid i per això ens plantegem modificar el recorregut per a evitar en la mesura que siga possible les concentracions de persones, amb més metres de trajecte i que discórrega per carrers i avingudes més amples”, ha explicat el regidor de Festes. “A més, mantindrem la caravana real a través de la que els Reis Mags arribaran als barris i diversificarem així els punts on els xiquets i les xiquetes puguen veure a Melcior, Gaspar i Baltasar”, ha detallat Braina.

Des de la direcció de Salut Pública, Escrig ha considerat que des de Festes s’està treballant en el sentit correcte, dissenyant una activitat com és la cavalcada de Reis a l’aire lliure, amb un itinerari més llarg que discorre per vies amples i tenint en compte les mesures anticovid vigents. Així mateix, en aquesta segona reunió mantinguda entre totes dues parts per a abordar el calendari festiu de la ciutat, el director de Salut Pública a Castelló ha tornat a tindre la mà per a continuar col·laborant en la mesura que siga possible amb l’Ajuntament de Castelló i avançar junts cap a la nova normalitat atesa l’evolució de la situació epidemiològica a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari