Castelló obri una nova zona verda de 2.800 metres quadrats al costat de l'avinguda Doctor Clará

Castelló obri una nova zona verda de 2.800 metres quadrats al costat de l'avinguda Doctor Clará
26/07/2022 -

L’Ajuntament de Castelló ha recepcionat hui les obres de la nova zona verda del programa d’actuació integrada de la Unitat d’Execució 66 de Castelló, delimitada entre l’avinguda Doctor Clará, carrers Llucena i Felip II i Gran Via Tárrega Monteblanco.

Una intervenció en una superfície total de 6.562 metres quadrats que ocupava un solar i en la qual s’ha creat una nova zona verda i voreres en més d’un 40% d’aquesta superfície (en aproximadament 2.800 metres quadrats), destinant la resta de la unitat d’execució, més de 3.700 metres quadrats, a zona residencial.

“Amb aquesta intervenció es regenera una zona del districte centre i es guanya un espai públic per al gaudi de la ciutadania, amb una actuació a manera de bulevard amb arbratge, que acaba en una àmplia plaça amb bancs i hi ha diverses zones amb jocs infantils”, ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

“Els veïns i veïnes de Castelló poden disposar ja d’un nou espai públic que contribueix a millorar l’entorn d’una zona que ocupaven solars i permetrà disposar de més espais a l’aire lliure”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, José Luis López.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari