Castelló obri la programació d'activitats i tallers de joventut a la participació ciutadana

Castelló obri la programació d'activitats i tallers de joventut a la participació ciutadana
24/01/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut, demana per segon any consecutiu la participació ciutadana per a dissenyar la programació d’activitats dirigides als i les joves de la ciutat. Amb aquest objectiu, ha obert una convocatòria perquè els interessats puguen presentar projectes dirigits a joves d’entre 12 i 30 anys, tant de tallers com d’altres activitats per a l’ocupació del temps lliure juvenil d’oci educatiu, saludable i el foment de valors d’igualtat i respecte.

L’edil de Joventut, Jorge Ribes, ha animat a la participació per a “dinamitzar la programació juvenil de Castelló amb propostes obertes a la ciutadania. Unes propostes que, com ja ens va passar durant el 2020, hauran d’estar adaptades a la nova situació epidemiològica i a les mesures de protecció de la salut i de seguretat enfront de la covid-19”. En aquest sentit, Ribes ha recordat que la major part de la programació de l’any passat ja es va haver de reorientar per a poder oferir-la via en línia i mantindre així una oferta de tallers i de cursos dirigits als i les joves de Castelló.

Hi ha tres terminis de presentació d’ofertes. El primer, que ja està obert i finalitza el 3 de febrer, és per als projectes la realització o l’inici dels quals estiga previst durant els mesos de febrer, març, abril o maig de 2021. El segon, que s’inicia el 2 d’abril i acaba el 30 d’abril, és per a programar activitats durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre d’enguany. I el tercer, del 23 d’agost al 10 de setembre, és per a iniciatives que s’hagen de desenvolupar a l’octubre, novembre o desembre de 2021.

Per al finançament d’aquesta Crida a projectes: activitats d’oci educatiu del Negociat de Joventut, s’estableix la quantitat màxima de 50.000 euros. La convocatòria cerca propostes per a dotar de continguts dos tipus de serveis: tallers d’oci educatiu i activitats puntuals o periòdiques. Els projectes poden presentar-se per qualsevol persona física o jurídica, i han d’incloure el pressupost desglossat del seu cost. S’han de presentar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://sede.castello.es. Els interessats poden consultar la informació d’aquesta convocatòria en l’enllaç: https://juventud.castello.es/val/crida-projectes/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari