Castelló acull una Trobada Local d'Inversió

Será el 5 de noviembre en la Cámara de Comercio y permitirá articular sinergias entre instituciones públicas y tejido empresarial

Castelló acull una Trobada Local d'Inversió
07/10/2019 -

Castelló acollirà una Trobada Local d’Inversió, que permetrà articular sinergies entre les institucions públiques, el teixit empresarial i els inversors privats interessats en projectes nascuts a la capital. Serà el 5 de novembre i tindrà lloc a la Cambra de Comerç. «Durant la jornada, es tractaran temes com la inversió privada per a empreses castellonenques, el finançament, el repte de la transformació digital i la innovació», segons detalla el regidor d’Innovació Comercial, David Donate.

A més, s’ha articulat un concurs per a empreses localitzades a Castelló, els guanyadors del qual es donaran a conéixer en la trobada. El termini per a inscriure’s finalitza el 30 d’octubre i els projectes es poden presentar mitjançant la pàgina web www.investincities.com/inscripciones/. Els objectius de la convocatòria són: donar suport a emprenedors i empreses de Castelló amb projectes de negoci amb necessitats d’inversió per al seu desenvolupament, creixement o expansió; fomentar l’esperit emprenedor i les iniciatives privades per a propiciar el desenvolupament econòmic i social de la ciutat; i propiciar l’atracció d’inversió i el desenvolupament empresarial, impulsant la visibilitat dels seus projectes d’inversió.

La selecció es realitzarà per part de l’equip de consultors estratègics del Grup PGS, els coordinadors de la iniciativa Invest in Cities i la Regidoria d’Innovació que encapçala el regidor David Donate. Hi haurà un màxim de tres guanyadors per a la participació en el Fòrum de Invest in Cities de Madrid, i fins a altres sis seleccionats per a percebre altres ajudes.

La Trobada Local d’Inversió se celebra en el marc de la cimera estatal de ciutats atractives per a la inversió, que se celebrarà a Madrid el pròxim 28 de novembre. Serà la segona edició del Invest in Cities, en la qual prendran part més de 20 ciutats espanyoles, entre elles Castelló, la Corunya, Albacete, Guadalajara, Marbella, Terol, Conca, Elx, Logroño, Segovia i Melilla.

Castelló podrà, d’aquesta forma, donar a conéixer els seus avantatges competitius, projectes de desenvolupament econòmic i apostes de futur en un escenari del màxim nivell i repercussió, com és el Fòrum de Ciutats Atractives per a la Inversió, que comptarà amb representants de més de 15 països i la presència de més de 1.000 inversors de diferents tipologies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari