Castelló acull el segon cicle de conferències històriques 'Escala al Mediterrani'

Castelló acull el segon cicle de conferències històriques 'Escala al Mediterrani'
19/04/2022 -

L’Ajuntament de Castelló ha organitzat per segon any consecutiu el cicle de conferències històriques Escala al Mediterrani. “Una proposta que reforça l’aposta per acostar la mar i el coneixement de la història marítima a veïns i visitants”, segons ha destacat l’alcaldessa, Amparo Marco.

El cicle consta de dues jornades i es desenvolupa en l’edifici Morú del Grau. Arranca aquesta vesprada a les 19.00 hores amb la inauguració a càrrec de l’alcaldessa, Amparo Marco, a la qual seguiran dues conferències i col·loquis. A les 19.15 hores serà la de José Calvo, doctor en Història Moderna i escriptor, qui abordarà El Gran Capità i la política Mediterrània de Fernando el Catòlic; i a les 20.15 hores serà el torn de l’escriptor Jorge Molist, amb El primer imperi espanyol al Mediterrani.

Demà a partir de les 19.00 hores participarà Soledad Beltrán Boix, llicenciada en Filosofia i Lletres i escriptora, amb la conferència i col·loqui Castelló i el Mediterrani durant la Pesta Negra de 1348. I a les 20.00 hores prendrà la paraula José Luis Corral, catedràtic d’Història Medieval i escriptor, amb Entre Peníscola i Rodas. Templers i hospitalaris al Mediterrani.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari