Castelló acompanya al sector pesquer en les seues reivindicacions davant Europa

Ribera recolza les demandes de la confraria del Grau en una trobada telemàtica amb l’eurodiputada Rodríguez Piñero

Castelló acompanya al sector pesquer en les seues reivindicacions davant Europa
24/07/2021 -

La tinenta d’Alcaldia del Grau, Mary Carmen Ribera, ha mantingut diverses trobades amb els representants de la Confraria de Pescadors del Grau per a recolzar les seues reivindicacions en favor de la modalitat d’arrossegament al Mediterrani i contra l’aplicació de les mesures del Pla de Gestió Pluriennal adoptat per la Unió Europea. En aquest sentit, Ribera va mantenir recentment una reunió amb el Patró Major, Manu Peña, en una trobada telemàtica amb l’eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero.

“Hem volgut acompanyar al nostre sector pesquer perquè poguera presentar i explicar les seues reivindicacions a l’eurodiputada Rodríguez-Piñero, ja que es tracta d’un sector que és essencial per a Castelló i per a moltes famílies del Grau, per això demanem a la Unió Europea que siga sensible i es tinguen en compte les seues peticions”, ha manifestat Ribera.

En la trobada, la tinenta d’Alcaldia ha mostrat el suport de l’Ajuntament de Castelló al sector pesquer en les seues peticions i davant la problemàtica que pateixen per la sobrepoblació de la tonyina roja i l’augment dels dies de veda per a la pesca d’arrossegament.

En aquest sentit, ha recordat el suport de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en la concentració convocada el mes passat per la Federació Provincial de Confraries de Pescadors (Fedcopesca) a favor de la modalitat d’arrossegament al Mediterrani i com a protesta davant l’aplicació de les mesures del Pla de Gestió Pluriennal adoptat per la Unió Europea. Marco també va mostrar el seu suport al sector pesquer a través de la seua participació en una iniciativa impulsada per la Comissió interfederativa de Confraries de Pescadors de la Comunitat Valenciana (Coincopesca CV) en la qual va instar la Unió Europea a ser sensible amb els pescadors i pescadores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari