Castelló activa un dispositiu especial de Nadal per a vetlar per les mesures anticovid

La Policia Local augmentarà la presència en zones de gran afluència i controlarà l’aforament en interiors de zones d’oci i restauració

Castelló activa un dispositiu especial de Nadal per a vetlar per les mesures anticovid
19/11/2021 -

L’Ajuntament de Castelló posarà en marxa un dispositiu especial de vigilància i control del compliment de les mesures de prevenció davant la covid-19 des del 26 de novembre i fins al 5 de gener, dates en les quals augmenten els actes i activitats amb motiu de Nadal. La mesura ha sigut acordada en el si del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal) reunit aquest divendres per a abordar la situació sanitària a la ciutat.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha explicat que aquest dispositiu implicarà un augment de la presència policial en les zones d’oci, restauració i en aquelles on puga haver-hi alta concentració de persones “amb la finalitat de vetlar pel compliment de les mesures de prevenció, així com d’informar i conscienciar sobre la importància de continuar complint amb mesures com el distanciament físic i l’ús de les màscares”.

Així, els agents realitzaran controls en exteriors i també en interiors per a comprovar el correcte compliment de mesures com l’ús de la màscara quan siga obligatòria i el control d’aforament.

“En els últims dies estem constatant que existeix un augment de casos i per això hem de realitzar de nou una crida a la població perquè continue actuant amb responsabilitat i complint les mesures de prevenció per a contenir la covid-19”, ha indicat Donate. Les últimes dades fetes públics per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública situen la incidència acumulada a Castelló en 266 casos.

En el si del Cecopal s’ha insistit a més en la importància de la vacunació com a principal mesura de prevenció i es recorda a la ciutadania que tots els divendres, de 16.00 a 21.00 hores s’activa el punt de vacunació sense cita prèvia en el centre comercial La Salera.

D’altra banda, en el Cecopal s’ha donat compte de les actuacions policials realitzades aquest mes de novembre. En total, s’han realitzat 132 propostes de denúncia, entre les quals destaquen 71 per incomplir les mesures de prevenció, 52 per consum d’alcohol en via pública i dues per no portar màscara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari