Castelló activarà un servei especial de transport públic per a Tots Sants

Castelló activarà un servei especial de transport públic per a Tots Sants
24/10/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, activarà un servei especial de transport públic amb motiu de la festivitat de Tots Sants. La línia circular funcionarà del 28 d’octubre a l’1 de novembre i connectarà el parc Ribalta (imparells), a l’altura de la Farola, amb el Cementeri de Sant Josep i el Nou Cementeri, i viceversa.

“Promovem l’ús del transport públic i facilitem els desplaçaments als dos cementeris durant els dies previs a Tots Sants i el mateix dia de la festivitat, amb una línia circular que partirà del parc Ribalta”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. “Aprofitem per a fer una crida als veïns i veïnes perquè facen ús d’aquest servei especial i fomenten la mobilitat sostenible”, ha indicat Ribes.

Del 28 al 30 d’octubre, hi haurà eixides des del Ribalta (Farola) a les 10.00 hores, a les 11.00, a les 12.00, a les 16.00 i a les 17.00 hores; i eixides des del Nou Cementeri, a les 10.30 hores, a les 11.30, a les 12.30, a les 16.30 i a les 17.30 hores. Els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, aquest servei especial d’autobusos es reforçarà ampliant l’horari, i eixirà cada hora des del parc Ribalta (Farola) de 8.00 a 18.00 hores; i del Nou Cementeri, cada hora des de les 8.30 fins a les 18.30 hores.

El recorregut dels autobusos partirà del parc Ribalta (imparells) i passarà per Ronda Millars, Cardenal Costa, el cementeri de Sant Josep, la carretera Borriol (al costat del tanatori) i el grup Roser fins a arribar al Nou Cementeri. Des d’ací, el camí de tornada recorrerà el grup Roser, quadra Borriolenc, avinguda la Vall d’Uixó, avinguda Barcelona, avinguda Doctor Clará i de nou Ronda Millars fins a detindre’s al parc Ribalta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari