Castelló activarà un servei especial de TRAM per a les festes de Sant Joan i Sant Pere

Castelló activarà un servei especial de TRAM per a les festes de Sant Joan i Sant Pere
09/06/2022 -

El servei de TRAM es reforçarà a Castelló amb motiu de les celebracions de Sant Joan i Sant Pere, amb l’objectiu de facilitar els desplaçaments en transport públic. “Des de la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Castelló, i de la mà de la Conselleria de Mobilitat, impulsem un servei especial de TRAM entre el 23 de juny i el 3 de juliol com a alternativa als desplaçaments en vehicle privat, per a afavorir una mobilitat més respectuosa i segura, especialment en aquestes festes del Grau, quan es multipliquen els desplaçaments fins al districte marítim”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.

En aquest mateix sentit, la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha explicat que aquesta iniciativa “persegueix l’objectiu de fomentar el transport públic que està impulsant de manera clara la Generalitat”, alhora que ha indicat que “aquest servei es veurà beneficiat també per la mesura de viatjar gratis els diumenges en el TRAM, impulsada pel Consell de Ximo Puig, des que comence el servei del diumenge i fins que finalitze el dia”.

Així, des del dijous 23 de juny fins al diumenge 3 de juliol, abastant tant la celebració de la nit de Sant Joan com les festes de Sant Pere, s’activa un servei especial de TRAM que amplia l’horari nocturn i facilita la connexió amb el Grau. El reforç començarà el dijous 23 de juny, amb servei especial de TRAM que connectarà el Grau amb l’UJI des de les 22.00 fins a les 03.00 hores, cada mitja hora; amb l’última eixida UJI-Grau a les 02.30 hores. A més, aqueixa mateixa nit de Sant Joan hi haurà un servei llançadora al Serradal des de les 22.00 fins a les 02.30 hores cada 30 minuts.

El divendres 24, el dissabte 25 i el dimarts 28 de juny; i el divendres 1 i el dissabte 2 de juliol, el servei especial serà Grau-UJI des de les 22.00 fins a les 03.00 hores cada 30 minuts; i UJI-Grau des de les 22.00 fins a les 02.30 hores cada 30 minuts. El diumenge 26, el dilluns 27, el dimecres 29 i el dijous 30 de juny, l’horari especial serà Grau-UJI des de les 22.00 fins a les 02.00 hores cada 30 minuts; i UJI-Grau des de les 22.00 fins a la 01.30 hora cada 30 minuts. El diumenge 3 de juliol, el servei especial serà Grau-UJI des de les 22.00 fins a les 00.00 hores cada 30 minuts; i UJI-Grau des de les 22.00 fins a les 23.30 hores cada 30 minuts.

D’altra banda, durant el període de les festes de Sant Pere, a celebrar entre el 24 de juny i el 3 de juliol, tots dos inclusivament, s’amplia una hora els divendres i vespres de festiu, l’horari general de les activitats que figuren en el Catàleg de la Llei 14/2010, de 3 de desembre, d’espectacles públics, activitats recreatives i establiments públics, a realitzar a l’interior dels establiments autoritzats situats al Grau. Els altres dies regirà l’horari previst en l’Ordre 26/2021 de 16 de desembre, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, d’espectacles públics, activitats recreatives, activitats socioculturals i establiments públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari