Castelló activarà un servei de finestreta única per a facilitar les tramitacions de Magdalena

L’Ajuntament reuneix el ‘món de la festa’ per a atendre els seus dubtes i consultes sobre via pública i activitats cara a les pròximes festes

Castelló activarà un servei de finestreta única per a facilitar les tramitacions de Magdalena
10/02/2022 -

L’AEls regidors de Festes i de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Castelló, Omar Braina i Jorge Ribes, respectivament, al costat de tècnics municipals dels departaments de via pública i activitats, s’han reunit hui al Palau de la Festa amb representants del món de la festa de Castelló.

En la trobada, s’ha informat els col·lectius que en els pròxims dies s’activarà un servei de finestreta única en l’edifici de Quatre Cantons, per a facilitar la tramitació administrativa dels col·lectius de cara a la celebració de les pròximes festes de la Magdalena.

Així mateix, durant la reunió, els representants de gaiates, colles i els vinculats han pogut plantejar dubtes i fer les consultes que han considerat de cara a la planificació dels seus actes. A més, se’ls ha recordat que està vigent la suspensió de les taxes per obertura d’espectacles públics, activitats recreatives i establiments públics (coneguda com a taxa d’obertura). Una mesura que es va prendre per part de l’Ajuntament de Castelló per a pal·liar els efectes socials i econòmics derivats de la pandèmia.

En la reunió amb els col·lectius s’ha insistit que s’està pendent de l’evolució de la situació epidemiològica i de les recomanacions sanitàries de la Generalitat per a les pròximes festes per a acabar de definir la programació i les mesures sanitàries que siguen necessàries per a la prevenció i protecció davant la covid.

En el mateix sentit, s’ha tornat a traslladar al món de la festa la importància de treballar de la mà per a fer possibles unes festes segures de les quals es puga gaudir amb responsabilitat després de dos anys de pandèmia durant els quals no s’ha pogut celebrar la Magdalena. Juntament reuneix el ‘món de la festa’ per a atendre els seus dubtes i consultes sobre via pública i activitats de cara a les pròximes festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari