Castelló acull a l'Equip Nacional de Natació en la primera cita per a accedir a Tòquio 2021

Marco destaca l’elecció de la ciutat com a “destí segur” en convertir-se en la “capital olímpica de la natació espanyola”

Castelló acull a l'Equip Nacional de Natació en la primera cita per a accedir a Tòquio 2021
04/12/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor d’Esports, Omar Braina, han rebut aquest divendres a l’Equip Nacional Absolut de Natació que competirà aquest cap de setmana en el Trofeu Internacional Castalia Castelló (TICC 2020), un esdeveniment triat per la Real Federació Espanyola de Natació (RFEN) per a ser la primera cita en la qual es podran aconseguir les primeres mínimes d’accés per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021.

“És un honor que la selecció olímpica nacional haja triat la nostra ciutat i les nostres instal·lacions per a aquesta cita esportiva de rellevància nacional i internacional, ja que serà la primera porta per a accedir a les Olimpíades”, ha manifestat Marco. L’alcaldessa ha recalcat la importància d’aquesta elecció de Castelló per a aquesta cita, “ja que suposa un reconeixement a les nostres instal·lacions esportives, com aquesta Piscina Olímpica, i perquè situa a la ciutat com la capital olímpica de la natació espanyola durant aquest cap de setmana”.

Entre els i les esportistes convocats estan les nadadores Mireia Belmonte i la castellonenca Lidón Muñoz, qui recentment es va fer amb deu medalles d’or i dos rècords d’Espanya en els Campionats disputats en la Piscina Olímpica de Castelló.

Cal recordar que aquesta instal·lació municipal ja va ser triada per la RFEN per a celebrar a la fi del mes passat el Campionat d’Espanya d’Hivern i que tornarà a ser centre de la natació del 18 al 22 de desembre amb la celebració de les Copes d’Espanya.

“Això demostra no sols que Castelló és considerada com una ciutat segura per a la celebració d’aquesta mena de cites esportives, sinó que els protocols implementats i el treball realitzat pel Patronat han donat un bon resultat”, ha afirmat el regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d’Esports, Omar Braina. El regidor ha destacat que Castelló “se situa així com una opció segura en temps de covid-19 per a disputar tornejos d’aquesta rellevància, un esdeveniment que posa a la ciutat en el focus mediàtic de l’esport nacional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari