Castelló acull les XVIII Jornades Tourist Info de la Comunitat Valenciana

Castelló acull les XVIII Jornades Tourist Info de la Comunitat Valenciana
27/11/2019 -

Castelló reuneix a més d’un centenar d’informadors turístics de la Comunitat Valenciana amb motiu de les XVIII Jornades Tourist Info. Així, entre hui i matí, professionals de més de 200 punts Tourist Info compartiran la seua experiència i coneixeran Castelló en primera persona. La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha rebut als participants i ha valorat l’esdeveniment com «una trobada clau per a compartir, acarar i ampliar coneixements».

Aquestes jornades constitueixen una oportunitat perquè els informadors turístics coneguen els atractius de Castelló de primera mà i els difonguen entre companys i turistes. Escuder ha recalcat que el rol d’aquests professionals és decisiu en l’experiència global del viatge, ja que d’ells depén la primera impressió del visitant. «Ser informador turístic exigeix un alt grau de coneixement, empatia i capacitat comunicativa», ha subratllat.

Durant totes dues jornades, els informadors turístics visitaran diferents punts d’interés històric-patrimonial en la capital de la Plana. També hi haurà espai per a sessions formatives impartides per professionals d’àmbits com la sociologia, l’estratègia turística, la comunicació i el màrqueting. Tot això servirà per a fomentar la coordinació entre els punts turístics i el seu coneixement sobre els punts d’interés de tota la Comunitat Valenciana.

L’aprenentatge i millora constant d’aquests informadors és clau per al futur turístic de Castelló. Les oficines de turisme de la capital de la Plana han atés a més de 60.000 persones en el que portem de 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari