Castelló adjudica la gestió i dinamització dels locals d'assaig per a joves de Tetuan XIV

Castelló adjudica la gestió i dinamització dels locals d'assaig per a joves de Tetuan XIV
10/04/2022 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de l’última Junta de Govern Local, ha adjudicat el servei de gestió i dinamització dels locals d’assaig per a joves de Tetuan XIV Music Boxes. El contracte, per dos anys de duració, s’ha adjudicat per 57.075 euros. El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, Jorge Ribes, ha posat en valor aquest servei “que ofereix l’oportunitat a les i els joves de Castelló de disposar d’un espai on poder realitzar els seus assajos i afavoreix així la seua formació”.

El projecte proposa com a mètode de gestió la posada en marxa d’una aplicació web des de la qual els usuaris registrats podran gestionar la reserva o anul·lació de reserva, i penjar les seues ofertes o demandes musicals en un tauler d’anuncis virtual. A més a més, inclou un total de 44 accions de dinamització, que van, entre altres, des de l’impuls a l’autoproducció musical a la programació de concerts, l’enregistrament en estudi i publicació digital, així com l’actuació de tres grups o solistes triats a través d’un concurs per a tocar enfront del públic en el Passadís de les Arts.

El nou contracte també inclou accions de coordinació amb altres programes de la Regidoria de Joventut, com afavorir la visibilitat dels artistes o diversificar l’oferta d’oci i d’activitats culturals, col·laborant en la difusió dels tallers d’oci i temps lliure a través del foment d’activitats musicals juvenils, tant les programades en els diversos projectes que pertanyen a la Regidoria de Joventut com les accions proposades relacionades amb tallers de caràcter musical. També contempla accions de formació per a nous artistes promovent tallers musicals, concursos o concerts, tant en el Casal Jove com en centres educatius de Secundària o altres espais habilitats a tal fi.

Els locals, d’ús gratuït prèvia reserva, compten amb cinc sales de diferents grandàries i estan situats en l’antiga caserna Tetuan XIV. Cada sala està equipada amb: una bateria completa amb plats i baquetes, una taula de mescles de 12 canals, tres micros amb peu, dos bafles autoamplificats 200 W c/o i un moble prestatgeria per a equips.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari