Castelló adjudica les obres del nou ambulatori del grup Benadressa per 124.500 €

L’Ajuntament impulsa el projecte que reforçarà i millorarà l’atenció sanitària i atendrà una demanda de la ciutadania

Castelló adjudica les obres del nou ambulatori del grup Benadressa per 124.500 €
25/02/2022 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat l’adjudicació del contracte d’obres del nou ambulatori en el grup Benadressa a l’empresa Antilia Obres i Projectes SL, per 124.509 euros i un termini d’execució de tres mesos. Un projecte amb el qual es reformarà un local existent en la zona que actualment està en desús i s’ampliarà condicionant-ho com a ambulatori.

“Hem projectat des de l’Ajuntament de Castelló aquest nou centre mèdic auxiliar en el grup Benadressa per a donar resposta a una demanda dels veïns i veïnes de la zona i reforçar i millorar l’atenció a la ciutadania amb unes instal·lacions noves”, ha destacat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “Estem impulsant aquest ambulatori en Benadressa perquè siga una realitat com més prompte millor”, ha apuntat Marco.

Sobre la base del projecte que està en licitació, l’ampliació del local existent és d’uns 50 metres quadrats, per la qual cosa l’edifici final ocuparà una superfície d’uns 147 metres quadrats aproximadament. Comptarà amb diverses consultes i espai per a l’atenció sanitària. A més, i atenent una demanda veïnal, s’aprofitarà la intervenció per a reservar en el mateix edifici una zona per a l’ús de l’associació de veïns i veïnes.

Per part seua, el regidor d’Urbanisme, José Luis López, ha detallat que el local que es reformarà, que ocuparà després de l’ampliació prevista uns 147 metres quadrats, aproximadament, està situat al costat del col·legi públic Benadressa, en la carretera Ribesalbes, número 49, en una zona més pròxima al nucli d’habitatges del que estava l’antic local que ha acollit fins fa mesos el centre auxiliar metge del grup. “Amb aquesta obra dignificarem l’atenció sanitària, el veïnat tindrà més a prop el centre de salut i aquest serà més accessible”, ha assegurat el regidor.

L’obra es finançarà amb fons municipals i a través d’una subvenció del Reactivem Castelló-Obres de la Diputació Provincial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari