Castelló adjudica el servei de recollida d'animals abandonats per valor de 380.000 euros

L’any passat es rescataren més de 200 animals, dels quals 145 van poder tornar a la seua llar gràcies al xip

Castelló adjudica el servei de recollida d'animals abandonats per valor de 380.000 euros
09/09/2021 -

L’Ajuntament de Castelló segueix en la seua aposta ferma per, junt amb les protectores d’animals, aconseguir l’objectiu del sacrifici zero d’animals. Hui mateix, en Junta de Govern Local, s’ha adjudicat el servei de recollida d’animals abandonats o extraviats amb una dotació de 380.714,82 euros.

El contracte contempla, a banda de la recollida, la retenció, el trasllat, el manteniment, el sistema d’adopció i la incineració i eutanasia en el cas que procedisca d’aquells animals abandonats, rodamons, perduts o extraviats al llarg de tot el terme municipal de Castelló.

Aquest servei, tal com destaca el regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, “és més que necessari per la cura dels animals i forma part de tot el programa de sensibilització sobre adopcions i protecció animal que duem a terme des de la Regidoria en col·laboració amb les associacions de protectores”.

De fet, l’edil Garcia ha insistit en “ser conscients de la importància que té el xip i la identificació dels animals. L’any passat rescatarem més de 200 animals a la nostra ciutat, dels quals 145 van poder tornar a la seua llar gràcies a que tenien el xip“.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari