Castelló afig la promoció del valencià a la seua Junta de Festes

Castelló afig la promoció del valencià a la seua Junta de Festes
15/11/2019 -

El regidor de Plurilingüisme i Foment del Valencià de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, ha lliurat a la regina de les festes, Carmen Molina, un lot de materials de la campanya per a la promoció del valencià que utilitzarà la Junta Local de Festes en les seues tasques. Amb aquesta acció, el departament ja ha distribuït més de 1.200 llibretes amb l’expressió «I avant», lema d’aquesta iniciativa que aspira promoure «una locució tan castellonenca com aquesta però que, curiosament, moltes persones no saben com escriure correctament».

Així doncs, les llibretes editades pel consistori estan elaborades amb cartó i paper reciclats, tenen mida A5 i es poden obtenir gratuïtament al despatx de Normalització Lingüística del Menador Espai Cultural. L’horari de recollida dels productes és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

En aquesta mateixa línia de promoció del valencià, l’Ajuntament de Castelló també participa en els actes de la celebració del 87 aniversari de les Normes del 32. El consistori col·labora exclusivament amb la programació amb suport logístic i en la taula rodona ‘El valencià a l’administració: dels drets a les realitats’ que es realitzarà el 13 de desembre respectivament a la Llotja del Cànem.

Cal recordar que fins dilluns vinent, 18 de novembre, està obert el termini per a la presentació dels vídeos i la documentació del concurs audiovisual convocat per aquest departament per a l’alumnat del grau de comunicació. Tal com recullen les bases, el vídeo de promoció del valencià que resulte triat pel jurat rebrà un premi de 3.500 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari