Castelló anima a consumir dotze gallons de clementina en Cap d'Any "per a recolzar als nostres agricultors"

Transició Ecològica llança una campanya de suport a “els nostres citricultors” dins de la Fira de la Taronja

Castelló anima a consumir dotze gallons de clementina en Cap d'Any "per a recolzar als nostres agricultors"
21/12/2020 -

El La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló impulsa una campanya per a animar a consumir dotze gallons de clementina en Cap d’any com a forma de suport als nostres agricultors. El departament de Fernando Navarro eludeix realitzar repartiments de bosses per a evitar possibles aglomeracions per la pandèmia i projecta a la Fira de la Taronja com a espai per a adquirir les clementines.

“Per prevenció sanitària per la Covid-19 enguany no durem a terme distribució de grillons en diferents punts de la ciutat perquè no es produïsquen concentracions de persones, però des de l’Ajuntament llancem una campanya de difusió per a promocionar el consum de cítrics en Cap d’any”, subratlla el regidor de Transició Ecològica, que ressalta que que el lema d’aquesta iniciativa indica: “Aquesta Nit de Cap d’Any, 12 campanades 12 gallons de clementina; canvia el raïm per la taronja, dóna suport a la nostra agricultura i felicita el nou any amb 12 gallons de clementina”.

La regidoria subratlla que la ciutadania pot acudir diumenge que ve a la Fira de la Taronja per a adquirir els cítrics ” als nostres productors, amb preus dignes i justos, apostant pel consum de proximitat i ajudant a dignificar el treball del nostre sector primari”. L’edició de la Fira de la Taronja té el lema “cuidem l’agricultura”.

La Fira de la Taronja està en funcionament cada diumenge durant la temporada citrícola en les places Fadrell i Na Violant, en horari de 09.00 a 13.30 hores. Com a novetat, les parades només usen bosses reutilitzables per a incidir en la lluita contra el canvi climàtic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari