Castelló anima a les comunitats de veïns a optar a les ajudes per a finançar l'informe d'avaluació d'edificis

Castelló anima a les comunitats de veïns a optar a les ajudes per a finançar l'informe d'avaluació d'edificis
04/02/2022 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló anima a les comunitats de veïns a presentar a la nova convocatòria d’ajudes per a la realització de l’Informe d’Avaluació d’Edificis (IEE) de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge, una mesura obligatòria per als immobles de més de 50 anys. La sol·licitud es realitza de manera telemàtica en el web habitatge.gva.es i el termini de presentació està obert fins al 20 d’abril.

“Aquesta ITV residencial ens aporta informació sobre la conservació dels immobles amb l’objectiu de fomentar la rehabilitació i reutilització dels més envellits millorant la seua accessibilitat i l’eficiència energètica. Per això, considerem aquestes ajudes de la conselleria una oportunitat per a facilitar l’elaboració dels IEE”, ha subratllat la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La convocatòria de 2022 compta amb una inversió que pot aconseguir els cinc milions d’euros, amb un pressupost inicial de 500.000 euros. Segons les condicions de l’edifici, la subvenció se situa entre el 40 i el 100%.

Poden beneficiar-se les comunitats de propietaris o persones propietàries úniques d’edificis de caràcter predominantment residencial, que hagueren formalitzat la presentació telemàtica del IEEV.CV amb posterioritat al 23 de juny de 2021.

Per part seua, la Regidoria d’Habitatge recorda que col·labora en la tramitació de la convocatòria d’ajudes per a reformes d’interior del Pla Renhata com a integrant de la Xarxa Xaloc. Contempla línies de suport per a canvis de cuines, banys i actuacions d’accessibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari