Castelló apel·la al compliment de les mesures anticovid davant la nova restricció de la mobilitat nocturna

Castelló apel·la al compliment de les mesures anticovid davant la nova restricció de la mobilitat nocturna
14/08/2021 -

L’Ajuntament de Castelló insisteix a apel·lar a la responsabilitat i al compliment de les mesures de prevenció davant la covid-19 per a continuar fent front a la pandèmia a la ciutat, després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) haja autoritzat per a Castelló la restricció de la mobilitat nocturna entre la 1 i les 6 hores, des del 17 d’agost fins al 6 de setembre, sol·licitada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

És vital que continuem complint amb les mesures de prevenció davant el coronavirus. Unes mesures que han sigut eficaces per a contenir el ritme de contagis; com l’ús de la màscara i la distància de seguretat”, ha destacat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “No podem baixar la guàrdia, especialment en aquestes setmanes de període vacacional en el qual s’intensifiquen les reunions socials i la mobilitat. Per això, apel·le de nou a la responsabilitat individual i col·lectiva ara que ja estem avançant en el procés de vacunació”, ha insistit Marco, puntualitzant que “encara no hem guanyat la batalla a la covid i cal continuar actuant amb la màxima prudència”.

Per a contribuir al compliment del toc de queda a Castelló, des de l’àrea de Seguretat i Emergències de l’Ajuntament, es reorganitzaran horaris de la Unitat de Comeses Especials (UCE) “per a reforçar els controls entorn de l’horari de mobilitat restringida”, segons ha explicat el regidor de Seguretat i Emergències, David Donate. A més, la Policia Local, en coordinació amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat, continuarà intensificant la vigilància per a controlar i sancionar els botellons i aglomeracions de persones que no complisquen amb les mesures de prevenció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari