Castelló acorda ajornar el XXVI Campionat d'Espanya d'Hivern de natació màster

arxiu

Castelló acorda ajornar el XXVI Campionat d'Espanya d'Hivern de natació màster
27/01/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d’Esports, i la Real Federació Espanyola de Natació (Rfen) han acordat l’ajornament ‘sine die’ del Campionat d’Espanya d’Hivern de natació màster que s’anava a celebrar del 4 al 7 de febrer en la Piscina Olímpica Municipal. El regidor d’Esports, Omar Braina, ha explicat que, per precaució i coherència amb les actuals mesures sanitàries per a contindre la covid-19, s’ha arribat a l’acord de posposar la celebració d’aquesta cita esportiva.

“Creiem que en aquests moments preval la prudència, per això hem optat, al costat de la Rfen, suspendre aquest campionat i celebrar-lo a Castelló quan la situació epidemiològica ho permeta”, ha indicat Braina. El regidor ha apuntat que per motius de seguretat sanitària s’ha considerat convenient l’ajornament d’aquesta competició. “No obstant això, hem acordat que Castelló continuarà sent seu d’aquesta cita esportiva en una data a determinar sobre la base de l’evolució de la pandèmia”, ha indicat.

La Piscina Olímpica municipal s’ha convertit en un referent de la natació espanyola i s’ha consolidat com una instal·lació segura en l’últim any després d’acollir fins a tres grans competicions a nivell absolut. Ara, la Rfen havia aprovat la celebració, també a Castelló, del Campionat d’Espanya d’Hivern de Natació màster, que anava a tornar a la ciutat després dels disputats en 2010 i 2012.

Braina ha recalcat que el campionat se celebrarà a Castelló quan la situació ho permeta i ha posat en valor la Piscina Olímpica municipal i els protocols i treball conjunt realitzat pel Patronat Municipal d’Esports.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari