Castelló aposta pels productes locals i ecològics a la sisena edició de "Farmers"

Castelló aposta pels productes locals i ecològics a la sisena edició de "Farmers"
30/04/2019 -

Dilluns 29 d’abril.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Consum, ha posat en marxa la sisena edició de ‘Farmers’, un esdeveniment de menjar i beguda local, artesana i ecològica que se celebrarà demà dimarts dia 30 d’abril de vesprada a la terrassa del Casino Antic de Castelló.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és informar i sensibilitzar el ciutadà sobre els avantatges de menjar i beure bé a la nostra ciutat, oferint noves experiències amb els productes locals, i fomentant al seu torn el consum d’aquests.

En aquesta edició podran conèixer els beneficis d’una l’alimentació sostenible i equilibrada, de la mà de CoopSalus, el procés dels nostres productes locals des del cultiu fins a la taula, de la mà d’Hèctor Molina, impulsor del projecte El3ments que recupera les espècies vegetals i degustar saboroses receptes amb taronges autòctones, a través d’un creatiu taller de cuina.

Aquesta trobada està orientat a conèixer als nostres productors locals i a provar els seus productes, creant sinèrgies amb el nostre públic i valorar la riquesa de gènere que tenim a casa nostra.

En finalitzar l’esdeveniment, es farà entrega als assistents d’un “Kit de la Bona Vida” on podran trobar una guia sobre consum local i unes mostres de productes autòctons que ens transporten a la nostra ciutat, Castelló de La Plana.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari