Castelló aprova ajudes per a la reinserció i prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius

Benestar Social concedeix subvencions per 131 mil euros a entitats per a fomentar projectes de prevenció i inclusió social

Castelló aprova ajudes per a la reinserció i prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius
04/08/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància, ha aprovat la concessió de subvencions destinades al foment de projectes que realitzen les associacions i entitats sense ànim de lucre amb centres o serveis autoritzats en matèria de reinserció i prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius durant 2020. En total, s’han concedit ajudes per 131.000 euros a quatre associacions i entitats.

El regidor de Benestar Social, Dependència i Infància, José Luis López, ha explicat que les subvencions van destinades a la realització de projectes o iniciatives per a la reinserció social i prevenció per part d’entitats i associacions que treballen en aquest camp i ha recordat la importància del paper de la prevenció.

Han sigut quatre entitats les que han concorregut a la present convocatòria i que han complit els requisits establits en les bases reguladores. Així, s’ha aprovat concedir subvencions a la Fundació Amigó per al Projecte Amigó 2020 (39.142,68 euros), a l’associació Patim per al ‘Projecte d’intervenció en addiccions 2020’ (32.966,41 euros), a la Fundació Salut i Comunitat per al ‘Programa d’atenció i prevenció de les addiccions 2020’ (31.494,80 euros) i a l’Associació Araca per al ‘Programa Centre de Dia Araca 2020’ (27.396,11 euros). En total, s’han concedit subvencions per 131.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari