Castelló aprova les bases i convocatòria per a deu noves places d'agent de la Policia Local

Castelló aprova les bases i convocatòria per a deu noves places d'agent de la Policia Local
05/07/2022 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat les bases i la convocatòria per a deu places d’agent de la Policia Local, tres de les quals es reserven al torn de mobilitat i altres set a torn lliure. Amb aquest nou procés, es cobriran deu places vacants de policia corresponents a l’Oferta d’Ocupació Pública extraordinària de 2021. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, destaca que “el reforç i millora de la plantilla de la Policia Local és un objectiu prioritari” i que “aquesta i altres convocatòries ja cobertes l’any passat o pendents de finalitzar en aquest 2022 són resposta d’aquest compromís”.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat Pública i Emergències, Octavio Traver, ha rebut aquest dimarts a dos nous agents que passen a formar part de la plantilla del cos local de policia. “Hui donem la benvinguda a dos nous agents de la Policia Local procedents d’un recent procés d’estabilització i consolidació que han superat altres 26 nous policies que es troben en pràctiques”. Traver ha destacat que aquests processos “contribueixen a reforçar, donar estabilitat i a rejovenir la Policia Local de Castelló”.

La regidora de Recursos Humans, Monica Barabás, ha recordat que en els últims mesos s’han dut a terme diferents processos selectius per a continuar reforçant la Policia Local i que, per això, en aquests moments ja hi ha fins a 48 agents que han superat diferents processos selectius i que estan en el període de pràctiques. “A això se sumen nous processos com el que ara encarem amb l’aprovació de les bases per a altres deu nous agents”, ha indicat.

En concret, l’última Junta de Govern Local va aprovar les bases per a cobrir deu places d’agent de Policia Local de Castelló, corresponent a l’escala d’Administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, especialitat escala bàsica, categoria agent, classificades en el subgrup C1 i corresponents a l’OEP de 2021. D’elles, tres es reserven al torn de mobilitat i de les set corresponents al torn lliure es reserven dos a dones.

Les bases han sigut negociades en la Taula General de negociació i redactades conforme al que es disposa en la Llei 17/2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana; el decret 179/2021, de 5 de novembre del Consell, d’establiment de les bases i criteris generals per a la selecció, promoció i mobilitat dels cossos de policia local de la Comunitat Valenciana i el Pla d’Igualtat en l’àmbit dels recursos humans de l’Ajuntament de Castelló.

La provisió de les set places per torn lliure serà mitjançant oposició, mentre que les tres de torn de mobilitat es realitzarà mitjançant concurs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari