Castelló aprova un conveni amb la Generalitat per a realitzar la segona fase de la reforma de la Cambra Agrària

La Vicepresidència Segona del Consell destinarà 350.000 euros per a continuar millorant l’edifici municipal

Castelló aprova un conveni amb la Generalitat per a realitzar la segona fase de la reforma de la Cambra Agrària
10/06/2022 -

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat aquest divendres un conveni amb la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a materialitzar un finançament de 350.000 euros per a escometre la segona fase de la reforma de la Cambra Agrària de Castelló. El Consell ja va aportar l’any passat 176.000 en una primera fase que va comportar la renovació de les envolupants interiors i exteriors de l’immoble.

“Subscrivim una segona col·laboració amb la Generalitat Valenciana per a continuar amb el procés de modernització de la Cambra Agrària, perquè es convertisca en epicentre de les polítiques de transició ecològica i agràries i ajude a la reactivació del sector primari”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El regidor d’Obres i Projectes Urbans, José Luis López, per part seua, ha destacat la importància d’aquest conveni, “que ens permetrà continuar adequant una instal·lació com la Cambra Agrària, a través de la realització de les obres de reforma de la coberta de l’edifici”. “Treballem de la mà d’altres administracions per a millorar les infraestructures municipals i amb això els serveis als nostres veïns i veïnes”, ha apuntat López.

El conveni subscrit contempla una consignació per part de la Vicepresidència Segona del Consell de 350.000 euros per a la reforma de la coberta i altres elements de l’edifici de Serveis Agraris Municipals, un projecte a executar en aquesta anualitat.

Aquesta inversió correspon al programa autonòmic de Reconstruïm els Pobles, que té la finalitat d’impulsar la rehabilitació en immobles públics i millorar la seua eficiència energètica i accessibilitat.

La primera fase de la reforma va comportar la substitució de la fusteria exterior i dels patis interiors de la Cambra, mantenint la façana i respectant les característiques arquitectòniques, constructives i històriques de l’edifici, una actuació que va millorar el balanç d’eficiència energètica de l’edifici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari