Castelló aprova el projecte per a substituir la gespa artificial del camp de futbol de Gran Via

Castelló aprova el projecte per a substituir la gespa artificial del camp de futbol de Gran Via
06/10/2022 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat el projecte de les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol del complex esportiu de Gran Via amb un pressupost que ascendeix a 396.694,21 euros més 83.305,78 euros en concepte d’IVA. El projecte ha sigut aprovat aquest dijous en la Junta de Govern Local, que també ha donat via lliure a licitació per a l’execució de les obres. Una vegada adjudicades i iniciades, el projecte té un termini d’execució de sis setmanes.

El regidor d’Esports, Omar Braina, ha explicat que “es tracta d’un projecte en el qual es treballava en els últims mesos, conscients de la necessitat de substituir l’actual gespa dels camps de futbol”. “Aquest equip de govern és sensible a les demandes de la ciutadania i de les persones que cada setmana fan ús de les instal·lacions municipals i, amb aquest projecte, donarem resposta i posar solució a una reivindicació de les famílies i usuaris d’aquests camps de futbol”, ha destacat.

El projecte bàsic i d’execució del projecte recull que el subministrament i instal·lació de gespa artificial (certificat FIFA Quality) està dissenyat per a la pràctica del futbol gràcies a la combinació de dues fibres de polietilé d’alta densitat. La utilització de gespa artificial permet un ús intensiu de la instal·lació a diferència de la gespa natural la ràtio d’utilització de la qual màxima està entorn de les 10 hores setmanals. A més, el projecte recull la construcció d’una base asfàltica, entre altres actuacions.

El termini de presentació de proposicions serà de 26 dies naturals a comptar des del següent a la publicació de l’anunci de licitació en la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari