Castelló augmenta la seguretat del magatzem de gaiatas amb la instal·lació de línies de vida anticaiguda

L’alcaldessa Amparo Marco ha destacat el compromís de l’equip de govern per a facilitar el treball dels mestres gaiaters

Castelló augmenta la seguretat del magatzem de gaiatas amb la instal·lació de línies de vida anticaiguda
06/08/2019 -

L’Ajuntament de Castelló ha instal·lat en els boxes dels magatzems de les gaiates línies de vida anticaiguda amb l’objectiu d’augmentar la seguretat i condicions de treball dels mestres gaiaters i les persones que treballen en la construcció de les gaiates. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat la intenció de l’equip de govern de continuar millorant les infraestructures que s’utilitzen en aquests boxes per a incrementar la seguretat i alhora “dignificar el treball dels operaris que realitzen un dels símbols més decisius de la ciutat”.

En aquest sentit, el consistori ha invertit més de 10.000 euros en aquesta infraestructura que té com a funció fonamental “la subjecció de l’usuari si es produeix una caiguda accidental”, ha explicat Pilar Escuder, la regidora de Festes de l’Ajuntament de Castelló. “Aquesta actuació permetrà treballar als professionals amb més garanties i per tant construir les gaiates més ràpid”, ha subratllat Escuder.

Les línies de vida anticaiguda són un sistema d’ancoratge que permet als treballadors operar a una altura considerable amb major seguretat. L’alcaldessa ha remarcat que des del consistori “continuarem invertint recursos per a facilitar el treball dels gaiaters”.

Així doncs, amb la instal·lació de les línies de vida anticaiguda en els magatzems municipals es compleix un dels compromisos clau amb el sector gaiater signat a l’Acord de Fadrell. No obstant això, el consistori aspira a continuar millorant les instal·lacions i “posar a la disposició de les comissions un equip i infraestructures molt més complet”, ha explicat Marco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari