Castelló avança en la construcció del nou CEIP Sebastian Elcano

Castelló avança en la construcció del nou CEIP Sebastian Elcano
01/12/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha adjudicat la redacció del projecte de reforma i direcció d’obra del que serà el nou CEIP Sebastian Elcano amb un pressupost total, per a la redacció, de 221.745,88 euros. Avança així el procés que farà realitat aquesta nova escola al Grau de Castelló “amb totals garanties, amb infraestructures modernes i que respon a les necessitats actuals de la comunitat educativa”, tal com ha destacat el regidor d’Educació a la ciutat, Francesc Mezquita.

El nou col·legi CEIP Sebastian Elcano comptarà amb una inversió total de 4,9 milions d’euros, mitjançant el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Una remodelació que, en començar les obres previstes per al pròxim any junt amb l’inici de la reforma del CEIP Mestre Canós, se sumarà a les que ja estan en marxa com la reforma del CEIP Vicent Marçà o la del CEIP Herrero.

En aquesta línia, Mezquita ha volgut posar de relleu “els 19 milions d’euros que injecta la Conselleria d’Educació que encapçala el conseller Vicent Marzà en la nostra ciutat per a millorar les infraestructures educatives de Castelló, donant resposta així a la comunitat educativa i afavorint la qualitat docent per als xiquets i xiquetes de la nostra ciutat”.

El projecte consisteix en la demolició del centre, i la posterior construcció en el mateix solar que ara es troba. La previsió és que els treballs, una vegada adjudicades les obres, s’allarguen durant 15 mesos aproximadament i “serà un centre referent per a les futures generacions del Grau” que permetrà avançar l’escola en “criteris de sostenibilitat, qualitat, innovació, accessibilitat i eficiència energètica”, segons ha explicat Mezquita.

El perfil del centre escolar a construir és el d’una unitat d’educació infantil de primer cicle, tres unitats d’educació infantil, sis de primària, cuina, menjador per a 200 comensals en dos torns, pistes esportives i zones de jocs, per a un total de 245 alumnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari