Castelló avança en el pla per a revaloritzar el Riu Sec i transformar-lo en corredor mediambiental

L’Ajuntament sotmetrà a informació pública el projecte d’urbanització de la ribera i les connexions en l’àmbit de Crémor

Castelló avança en el pla per a revaloritzar el Riu Sec i transformar-lo en corredor mediambiental
19/08/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat sotmetre a informació pública el projecte d’urbanització de la Ribera del Riu Sec, un pla que projecta la millora de les connexions en l’àmbit de Crémor, així com la millora de les riberes del riu, creant zones vedes i rutes ciclopeatonals emmarcades en el projecte de transformació del riu en un corredor mediambiental. “Avancem així en l’execució d’un dels plans que formen part d’un projecte tan ambiciós i clau per a la ciutat com és el de posar en valor el riu i el seu entorn com a element vertebrador”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco.

Amb un termini de vint dies hàbils, a comptar des de l’endemà al de la publicació del seu anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, les persones interessades podran consultar la documentació a través de la pàgina web www.castello.es i en les dependències de la Secció d’Ordenació i Gestió Urbanística i Territorial, situada en el Edifici Quatre Cantons.

Respecte a aquest projecte, el regidor d’Urbanisme, José Luis López, ha assegurat que té contemplat un pressupost base de licitació de 3.367.981 euros i que és “una peça més de l’engranatge que permetrà fer del Riu Sec un corredor verd, recuperant aquest espai en línia amb el nostre model urbanístic més sostenible, inclusiu i amigable”.

El de la zona de Crémor és un projecte que forma part del pla per a la transformació del Riu Sec en un corredor mediambiental de 4,3 quilòmetres entre el pont de la variant de la N-340 i la rotonda on s’inicia el cobriment del riu en l’avinguda de la Vall d’Uixó. Un projecte global de recuperació i posada en valor d’aquest entorn amb un pressupost estimat de 20 milions i un període estimat d’execució fins a 2028.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari