Castelló aprova ajudes de 30.000 euros per a impulsar activitats en matèria de sanitat

L’Ajuntament subvenciona projectes sanitaris de 19 entitats

Castelló aprova ajudes de 30.000 euros per a impulsar activitats en matèria de sanitat
01/05/2022 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Salut, ha aprovat concedir ajudes de fins a 30.000 euros a 19 associacions i entitats de la ciutat per al foment d’activitats i projectes en matèria de sanitat. La regidora de Salut, Isabel Granero, ha explicat que aquesta línia d’ajudes persegueix, entre altres objectius, donar suport a projectes destinats a fomentar l’autonomia i desenvolupament personal, així com altres activitats de prevenció davant malalties i tallers.

Així, entre les entitats les iniciatives de les quals han sigut subvencionades està l’Associació d’Esclerosi Múltiple, l’Associació d’afectats/as de fibromiàlgia, la Fundació Síndrome de Down, l’Associació de familiars per als drets del malalt mental, l’Associació de Parkinson, la Fundació Alzheimer Salomé Moliner, l’Associació Mamara, Cocemfe, la Fundació Secretariat Gitano i l’Associació Dany Cerebral Ateneu, entre altres.

“A través d’aquesta convocatòria d’ajudes busquem prioritzar accions sanitàries preventives, projectes inclusius i integradors i promoure hàbits saludables en la ciutadania”, ha indicat Granero. A més, les ajudes van destinades a conscienciar i sensibilitzar cap a la necessitat de previndre malalties com els trastorns alimentaris, conviure amb malalties cròniques o el desenvolupament d’altres projectes de sanitat.

Entre els projectes subvencionats està el d’atenció psicosocial a persones amb discapacitat, agroecologia com a eina per a un envelliment actiu, atenció nutricional per a persones amb malaltia renal crònica, fisioteràpia en l’abordatge de l’esclerosi múltiple, o taller d’activitat físicosanitaria per a persones amb alzheimer i altres demències, entre altres projectes.

En total, s’han concedit ajudes que sumen 30.000 euros a 19 associacions i organitzacions no governamentals per al desenvolupament de projectes en matèria de salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari