Castelló celebrarà el el Dia Europeu dels parcs naturals amb una ruta de senderisme al Desert de les Palmes

Castelló celebrarà el el Dia Europeu dels parcs naturals amb una ruta de senderisme al Desert de les Palmes
17/05/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló commemorarà aquest diumenge 23 de maig el Dia Europeu dels Parcs Naturals amb una ruta de senderisme al Desert de les Palmes, dins de la campanya ambiental de Celebrem amb la Natura.

“Des de la Regidoria impulsem durant l’any, en col·laboració d’Itinerantur, Celebrem amb la Natura per a interpretar el nostre entorn natural amb diferents activitats vinculades a dies internacionals vinculats al medi ambient. Castelló compta amb dos dels 22 parcs naturals de la Comunitat Valenciana, al Desert de les Palmes i els Columbrets”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La ruta d’aquest 23 de maig serà de dificultat baixa, de quatre quilòmetres, i està orientada al públic en general. Serà un itinerari interpretatiu en el qual participaran tècnics del parc natural i informaran de la importància dels parcs naturals. La jornada finalitzarà amb una visita al centre d’interpretació del Desert de les Palmes.

La ruta ja ha completat la xifra d’inscripcions. Les persones interessades a participar en les següents activitats de Celebrem amb la Natura ho poden fer a través del web naturacastello.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari