Castelló celebra el Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic amb una jornada de neteja i un taller a la platja

Castelló celebra el Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic amb una jornada de neteja i un taller a la platja
27/06/2022 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló commemorarà aquest diumenge el Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic amb una jornada de neteja i un taller de bosses de roba a la platja del Planetari. Aquesta iniciativa forma part de la campanya d’educació ambiental de Celebrem amb la Natura. Les persones interessades es poden inscriure en info@itinerantur.com.

“Amb Celebrem amb la Natura implicarem aquest diumenge a la ciutadania en la necessitat de reduir l’ús del plàstic i disminuir la contaminació que comporta, especialment en les nostres mars”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, que ha afegit que també es durà a terme un taller de bosses de roba per a fomentar l’ús de material reutilitzable que rebaixe la petjada ecològica.

La jornada tindrà lloc aquest diumenge 3 de juliol a la platja del Pinar, enfront del Planetari, a partir de les 10.30 hores. Començarà amb una neteja de restes que es localitzen en el lloc i continuarà amb el taller d’elaboració de bosses de roba, en la qual els participants podran personalitzar-les.

Celebrem amb la Natura promou enguany la tercera edició d’aquesta jornada com a manera de celebrar el Dia Mundial Lliure de Bosses de Plàstic.

Transició Ecològica organitza aquesta campanya d’educació ambiental per a posar en valor la riquesa ambiental del terme municipal i hàbits sostenibles i saludables. Amb Celebrem amb la Natura aprofita la celebració de dies internacionals vinculats al medi ambient per a dur a terme tallers, jocs, rutes de senderisme i ciclistes o trobades. Per a aquest exercici hi ha previstes 18 actes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari