Castelló celebrarà el Dia Mundial dels Animals amb un joc sobre la fauna autòctona i un hotel d'insectes

Castelló celebrarà el Dia Mundial dels Animals amb un joc sobre la fauna autòctona i un hotel d'insectes
29/09/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló començarà octubre la campanya d’educació ambiental Celebrem amb la Natura amb un joc divulgatiu sobre la fauna autòctona i el desenvolupament d’un hotel d’insectes amb motiu del Dia Mundial dels Animals. L’activitat s’emportarà cap aquest diumenge 3 al parc Geòleg Royo de 10.30 a 13.30 hores. Les persones interessades poden inscriure’s en el telèfon 611496058 o el correu electrònic info@itinerantur.com.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro posarà en valor pel Dia Mundial dels Animals la importància en la conservació de la biodiversitat del terme municipal amb una amena iniciativa per a tots els públics. En col·laboració amb l’empresa d’ecoturisme d’Itinerantur es durà a terme un geocaching que inclourà un recorregut amb diferents pistes que mostrarà elements relacionats amb la fauna pròpia del Mediterrani, utilitzant-se vídeos o petjades d’animals.

A continuació es desenvoluparà la construcció d’un Hotel d’Insectes. Cada assistent li ho podrà emportar a la seua casa per a col·locar-lo al balcó, jardí o col·legis.

Celebrem amb la Natura prosseguirà el 16 d’octubre, de 10.30 a 13.30 hores, amb una jornada per a projectar el Dia Internacional de les Aus Migratòries al parc Meridià, amb un taller de caixes niu i un seguiment de les col·locades anteriorment en aquest espai.

El 30 d’octubre se celebrarà el Dia Mundial de les Ciutats que incidirà al parc Ribalta en la cura de la ciutat per a avançar cap a un Castelló més verd i sostenible, amb una gincana i l’elaboració d’un mural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari