Castelló celebra el Dia Mundial del Turisme amb una 'escape room' teatralitzada aquest dissabte

Castelló celebra el Dia Mundial del Turisme amb una 'escape room' teatralitzada aquest dissabte
27/09/2021 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castelló celebra el Dia Mundial del Turisme, que té lloc aquest dilluns 27 de setembre, amb l’organització d’una ‘escape room’ teatralitzada que tindrà lloc dissabte que ve per a commemorar aquesta efemèride i per a contribuir a conscienciar a la societat sobre el valor social, cultural i econòmic del turisme.

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha explicat que s’ha organitzat un “joc dissenyat per a Castelló en el qual l’arquitectura i el nostre patrimoni tindrà molt a dir, ja que els edificis i llocs d’interés formaran part d’aquesta activitat”. Així, Escuder ha apuntat que tindran especial protagonisme l’arquitectura de finals del segle XIX i el Modernisme. “Posem a la disposició de la ciutadania una oferta d’oci cultural i innovadora”, ha assenyalat la regidora.

En aquesta activitat, que es desenvoluparà dissabte que ve 2 d’octubre, els participants es convertiran automàticament en jugadors amb un repte que cal superar a través de l’enginy i la lògica. Una aventura que permetrà als assistents conéixer Castelló d’una manera diferent i original. La ‘escape room’ està pensada per a tots els públics i edats.

El valor afegit del treball actoral farà que l’experiència siga molt més immersiva. Aquells que estiguen interessats a participar han d’inscriure’s a través del correu electrònic streetescaperoom@gmail.com. L’aventura es pot realitzar en horari de matí i vesprada i les persones competiran per grups reduïts de 5 a 8 membres. El joc està dissenyat seguint totes les mesures de prevenció davant la covid.

Balanç festival Origen

D’altra banda, des de la regidoria de Turisme han realitzat un balanç positiu del festival Origen celebrat del divendres al diumenge al parc Ribalta i que en la seua segona edició ha aconseguit al voltant de 2.000 persones participants.

El festival va arrancar el divendres de setembre a les 20.00 hores amb un homenatge al compositor Astor Piazzolla amb els artistes internacionals Carles Pons, Orlando di Bell i Analia Bueti. El dissabte, tots els assistents van poder gaudir del tribut a ‘Camarón de l’Illa’ a càrrec del cantaor Enrique ‘El Piculabe’. El fermall final va tindre lloc el diumenge amb un espectacle familiar que va comptar en l’escenari amb més de 50 xiquets i xiquetes i la màgia de Sofia Lema.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari