Castelló celebra la Fira d'Artesania amb tallers i exposicions d'oficis tradicionals

L’Ajuntament trasllada la fira a la Plaça de les Aules per a garantir les mesures de seguretat davant la covid-19

Castelló celebra la Fira d'Artesania amb tallers i exposicions d'oficis tradicionals
31/10/2020 -

Castelló acull des d’aquest cap de setmana la Fira d’Artesania organitzada per l’Associació Provincial d’Artesans de Castelló (APAC) amb la col·laboració de la regidoria d’Innovació Comercial de l’Ajuntament de Castelló, la Generalitat Valenciana i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana. La fira, que se celebra per quart any consecutiu, es trasllada en aquesta ocasió a la plaça de les Aules per a poder garantir totes les mesures de seguretat enfront de la covid-19.

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que la situació actual ha obligat a buscar alternatives segures per a acollir aquesta cita de l’artesania que tradicionalment se celebrava en el recinte de la Pèrgola. “En aquesta edició participaran 19 artesans i artesanes de la Comunitat Valenciana en un espai obert i més ampli”, ha apuntat.

La quarta edició de la Fira d’Artesania disposarà així de 19 carpes amb productes de bijuteria, vidrieria, orfebreria, ceràmica, ventalls, enquadernació, restauració de mobles, ciris i marroquineria. També amb llocs d’alimentació artesana: torroners, xocolaters, formatges, confiters i mel.

Durant la celebració de la fira es realitzaran, a càrrec d’artesans, diferents exposicions i tallers demostratius d’oficis artesans.

El recinte firal estarà delimitat i clos amb dues portes, una d’entrada i una altra d’eixida, amb control de temperatura, ús de màscares i gel hidroalcohòlic i un aforament de 95 persones en el recinte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari