Castelló celebra la III Jornada Felina organitzada per Huellas Callejeras

El Ayuntamiento de Castelló ha multiplicado por 10 el presupuesto para implementar el método CER

Castelló celebra la III Jornada Felina organitzada per Huellas Callejeras
17/09/2022 -

El regidor de Benestar Animal de l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha realitzat l’obertura de la III Jornada Felina a la capital de La Plana. Durant el cap de setmana tindran lloc les diferents activitats organitzades per Huellas Callejeras, que tindran lloc tant de forma presencial com telemàtica i podran veure’s en diferit durant 15 dies. Garcia ha reconegut “l’encomiable tasca que fan les persones voluntàries pel benestar dels nostres companys de vida i de la nostra ciutat en general”.

En eixe sentit, el motiu de les jornades és donar visibilitat a les colònies felines i tot allò que les rodeja. Per a l’ocasió, l’associació ha convidat a ponents ‘conscienciats i sensibilitzats’. Garcia ha explicat que “es tracta de persones que ens aproparan coneixements, experiències i consells per aprendre a respectar i protegir als gats”. Per aquest motiu “és important reconèixer el temps de voluntariat invertit per desenes de persones de Castelló” ha assenyalat Garcia.

Entre els objectius que tractaran durant les jornades, estan compartint experiències on s’aplica el C.E.R. (Captura, Esterilització, Retorn al seu lloc d’origen) com a únic mètode, ètic i eficaç de control de colònies felines. En eixe sentit, l’Àrea encapçalada per Ignasi Garcia ha multiplicat per 10 el pressupost per implementar el citat mètode. També està previst conéixer als gats que conviuen amb nosaltres en els nostres municipis (ciutats, pobles, urbanitzacions, etc.) per a poder millorar la seua qualitat de vida i benestar.

Huellas Callejeras vol, també, conscienciar, sensibilitzar i promoure la participació ciutadana en la cura i protecció de les colònies felines urbanes posant en marxa el CER. Per a tal cosa, es tractaran temes com la gestió ètica, eficaç i integral de la colònia felina o com fer un pla control poblacional de gats. Huellas Callejeras explicarà assoliments i èxits aplicant el mètode CER. L’associació, junt amb els diferents ponents, donarà consells i orientació per a posar en marxa el CER. També es pretén aprendre a identificar patologies en gats de colònia o qüestions sobre nutrició adequada i salut felina. Finalment, Huellas Callejeras exposarà com fer una correcta neteja i control amb antiparasitari natural (Terres de Diatomees) i realitzarà un taller de captura. Les persones interessades a assistir poden inscriure’s a l’enllaç: https://bit.ly/3zUCpba

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari