Castelló celebra les V Jornades de Consum amb dues webinars sobre viatjar de manera segura

Castelló celebra les V Jornades de Consum amb dues webinars sobre viatjar de manera segura
14/06/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Consum Sostenible, ha organitzat les V Jornades de Consum que enguany se celebraran amb dos tallers pràctics que es realitzaran de manera telemàtica aquest dijous 17 de juny i el dimarts 6 de juliol a les 17.00 hores. El regidor de Consum Sostenible, David Donate, ha explicat que les jornades s’han dedicat enguany a l’organització de manera segura de les vacances utilitzant les eines que ofereix internet.

“És el cinqué any que organitzem aquestes jornades dedicades a abordar problemàtiques per als i les consumidores i, en aquesta ocasió, abordarem els beneficis i consells clau per a poder organitzar i reservar viatges i/o vacances de manera segura utilitzant internet”, ha indicat Donate.

La jornada està dirigida i presentada per les especialistes en la matèria tant en el món digital com a nivell legal en el sector de turisme, Bàrbara Fernández responsable de formació i inboud màrqueting i conversió digital de Bilnea i Mª Carmen Sanz, inspectora de consum. Sota el nom ‘Prepara les teues vacances de manera segura’, aquests tallers pràctics ajudaran a conéixer la normativa de protecció tant en serveis turístics com de transports, abastant les condicions generals de contractació, el període de desistiment, condicions de pagament i de cancel·lació, així com l’afectació d’un altre tipus de contractes com poden ser les assegurances.

La inscripció als webinars, que són gratuïts, poden realitzar-se a través de la web www.yameapunto.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari