Castelló celebrarà el Dia Mundial Marítim amb una jornada de neteja en el Serradal i una solta de tortuga

Transició Ecològica organitza una nova campanya ambiental per al dissabte 18 de setembre

Castelló celebrarà el Dia Mundial Marítim amb una jornada de neteja en el Serradal i una solta de tortuga
13/09/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló celebrarà dissabte que ve 18 de setembre el Dia Mundial Marítim amb una jornada de voluntariat ambiental i una solta de tortuga a la platja del Serradal. Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya de Celebrem amb la Natura, iniciativa que impulsa el departament de Fernando Navarro al costat de l’empresa Itinerantur per a implicar la ciutadania en la conservació del medi ambient.

“Amb aquesta activitat posarem en valor la importància de mantindre en condicions la biodiversitat del nostre litoral i la necessitat d’aconseguir un equilibri ambiental per a lluitar contra el canvi climàtic“, afirma el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

L’activitat de voluntariat consistirà en una neteja a la platja del Serradal i un estudi de la restauració ecològica del cordó dunar declarada reserva de flora des de 2019. La regidoria ha impulsat en l’últim any diverses iniciatives de replantació d’espècies autòctones i neteja a les platges de Castelló.

Els treballs del pròxim dissabte prosseguiran en aquest sentit i ensenyaran als participants els valors ambientals que integren la reserva dunar.

A continuació, l’organització durà a terme una solta a la mar d’una tortuga.
Les persones interessades a apuntar-se el poden fer en el correu electrònic info@itinerantur.com o en el telèfon 611496058. Més informació de la iniciativa en el web naturacastello.es.

La Regidoria de Transició Ecològica organitza durant tot l’any diversos tallers, jornades o rutes dins de la campanya de Celebrem amb la Natura per a realçar la riquesa ambiental del terme municipal i conscienciar sobre la seua cura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari