Castelló celebrarà el Dia per la preservació de la capa d'ozó amb una jornada en el paratge de la Magdalena

Transició Ecològica continua el 17 de setembre la campanya Celebrem de la Natura

Castelló celebrarà el Dia per la preservació de la capa d'ozó amb una jornada en el paratge de la Magdalena
09/09/2022 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló celebrarà el pròxim 17 de setembre el Dia Internacional per la preservació de la capa d’ozó amb una jornada en el paratge de la Magdalena. Aquesta activitat s’emmarca en la campanya d’educació ambiental Celebrem amb la Natura que organitza el departament que dirigeix Fernando Navarro per a posar en valor els espais naturals del terme i la importància de la seua conservació.

“Amb la iniciativa del Dia Internacional de preservació de la capa d’ozó continuarem involucrant a la ciutadania en la cura de la nostra riquesa ambiental i en hàbits sostenibles per a fer front al canvi climàtic”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La jornada de Celebrem amb la Natura constarà de dues activitats; primer hi haurà una gincana en el paratge i segon una interpretació del cel en l’ermita. Serà de 19.30 a 22.30 hores. Les persones interessades s’han d’inscriure en info@naturacastello.es.

La següent cita serà el 25 de setembre amb una neteja a la platja pel Dia Marítim Mundial.

Celebrem amb la Natura commemora diferents dies internacionals vinculats al medi ambient per a projectar l’entorn natural del terme municipal. Durant l’any s’han previst 18 activitats, amb tallers, rutes de senderisme i ciclistes o gincanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari