Castelló celebrarà el 22 de desembre la VIII edició del PatiNadal

Castelló celebrarà el 22 de desembre la VIII edició del PatiNadal
18/12/2019 -

El regidor d’Esports, Omar Braina, ha presentat aquest dimecres la huitena edició de la carrera popular ‘PatiNadal’, una activitat nadalenca no competitiva dirigida als aficionats i les aficionades al patinatge a Castelló. La carrera està organitzada per l‘Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d’Esports, juntament amb el grup d’afeccionats al patinatge Castelló Patina, i es desenvoluparà aquest diumenge 22 de desembre pels carrers del centre de la ciutat.

Braina ha apuntat que es tracta d’una activitat “oberta a xiquets, xiquetes i majors, gratuïta i que no busca la competitivitat”, sinó “que és una oportunitat per a gaudir de l’esport i participar d’una activitat nadalenca”. Cal recordar que PatiNadal anima als participants a acudir amb disfresses de Nadal.

El recorregut serà de 4,4 quilòmetres i discorrerà pels carrers del centre de la ciutat. L’eixida tindrà lloc a les 11 hores des de la plaça d’Espanya. D’ací, el recorregut dels patinadors i patinadores serà el següent: avinguda Barcelona i el Passadis dels Arts, la plaça de la Independència, Carrer Zaragoza, avinguda Rei Don Jaime, Bayer, plaça del Real, Porta del Sol, Trinidad, Fola, Herrero, Major, Cervantes, Poeta Guimerá, avinguda Rei Don Jaime, Clavé, carrer d’Enmig, Trinidad, Fola, Herrero, Major i plaça Cardona Vives.

L’activitat és oberta i gratuïta, però els menors hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Així mateix, es recomana participar amb proteccions. En finalitzar el recorregut es realitzarà un sorteig amb diversos obsequis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari