Castelló tanca el pàrquing d'autocaravanes en compliment de la nova ordre de Sanitat

Els usuaris tenen un termini de set dies per a abandonar l’espai situat enfront del Planetari i el solar al costat de l’aeròdrom

Castelló tanca el pàrquing d'autocaravanes en compliment de la nova ordre de Sanitat
20/03/2020 -

L’Ajuntament de Castelló tancarà el pàrquing d’autocaravanes del Grau, situat enfront del Planetari, i no permetrà l’estacionament d’aquesta mena de vehicles en el solar que hi ha al costat de l’aeròdrom, en compliment de l’Ordre SND/257/2020, de 19 de març, del Ministeri de Sanitat, per la qual es declara la suspensió d’obertura al públic d’establiments d’allotjament turístic, d’acord amb l’article 10.6 del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.

Aquesta ordre recull, entre altres aspectes, “la suspensió d’aparcaments de caravanes situats en qualsevol part del territori nacional” i marca un procés de tancament a executar “en el termini màxim de set dies naturals des de l’entrada en vigor de la present norma”. Després de l’aprovació de l’ordre, hui s’ha donat la instrucció des de l’Ajuntament per al tancament, per la qual cosa els autocaravanistes ja han començat a abandonar aquests dos espais, tant el pàrquing de davant del Planetari com el solar al costat de l’aeròdrom.

La mesura, del Ministeri de Sanitat, té com a objectiu garantir la contenció de la pandèmia i evitar l’increment del risc de contagi, prohibint la concentració de persones que han de compartir espais comuns. L’ordre estarà en vigor fins a la finalització de la declaració del període de l’estat d’alarma o pròrrogues d’aquest.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari